När du köper annonsutrymme i en tidning ser du det inte enbart som en kostnad. Du förväntar dig att den skall generera resultat och öka din försäljning. Precis på samma sätt bör du tänka när det gäller din hemsida – ditt ansikte utåt på nätet som troget marknadsför dig dygnet runt – året runt.


  • Hectornado Webbproduktion
  • Hectornado Webbproduktion
  • Hectornado Webbproduktion
Visa Er från er bästa sida
Det kan vara tidskrävande och inte alldeles enkelt att bygga en hemsida själv. Därför hjälper Hectornado dig att visa Er från er bästa sida på nätet, så att ni kan fokusera på det som ni är proffs på. Efter en snabb genomgång av era behov arbetar vi fram en struktur och design som passar er verksamhet och grafiska identitet och fyller den sedan med innehåll som både era besökare och sökmotorerna kommer att gilla. Hemsidan sätts upp i publiceringsverktyget WordPress, världens mest använda CMS. I WordPress kan du sen själv vid behov logga in för att ändra texter och bilder från vilken dator som helst. Eller så gör vi det åt dig.

Hectornado Webbproduktion

Komplett hemsida

WordPress CMS
Grafisk formgivning
Mobilanpassad
Nyhetsflöde/Blogg
Animerat bildspel
Bildgalleri
Upp till 10 undersidor
Bildbehandling
Google Analytics
Google Webmaster Tools
Smarta kontaktformulär
Sociala medier integration
Sökmotoroptimering
Hjälp med webbhotell
Hjälp med domännamn
Bildbehandling
Nyhetsbrev integration
1 mån fri Servicepaket

Service- & underhållspaket (valfritt)
REKOMMENDERAS

Vad är det och varför behöver du det?

WordPress är en open source CMS med miljontals användare. Det betyder att utvecklare världen över hjälps åt att föra publiceringsverktyget framåt. Detta går i snabb takt och en WordPress-sida är därför en färskvara. Allt det här är super! Men för att minimera riskerna för intrång och hackning av din sida bör den vara ständigt uppdaterad. Det här kan du göra själv eller så har vi koll på detta åt dig – dagligen[…]

Läs vidare

Välkommen med din förfrågan!


Vad gäller ditt ärende?

Vanliga frågor om hemsidor:

Nej, alla sidor vi gör har resposive design. Det gör att hemsidan själv anpassar innehållet efter storleken på skärmen som den för tillfället visas på. Alltså, samma hemsida visas på alla enheter men layouten anpassas olika.
Det är olika och beror mest på antalet undersidor eller om sidan skall ha en specialsektion så som webbshop. Vi försöker alltid vara flexibla så brukar vi fixa hemsidor även om det är brådis.
Absolut. Vi använder oss av WooCommerce som är en av de vanligaste plattformer för e-handel.
Nej, vi bygger WordPress-sidan och laddar sedan upp den till valfritt webbhotell. Det finns flera olika i flera prisklassaer. Dock rekommenderar vi FSdata i Helsingborg där de flesta av Hectornado’s webbkunder ligger. Väljer ni FSdata som ert webbhotell så ordnar vi allt som behöver fixas kostnadsfritt. 
När vi får en ändring så uppdaterar vi den så snabbt vi kan och tar endast betalt för den effektiva arbetstid som det tog. Tar en uppdatering 12 minuter så skriver vi upp 12 minuter i timbanken. Inga påbörjade timmar alltså. Sen faktureras den totala kostnaden efter hand. Hectornado tar 800 kr per timma. Obs. vid köp av Service- & underhållspaket Total ingår 2 h support inkl uppdateringar varje månad.