Idag är Hectornado en självklar fullservicebyrå vad gäller kommunikation och marknadsföring för flertalet företagare i Kungälv.


Startup Stock Photos

Vi formger och trycker dina trycksaker
Med 15 års erfarenhet av grafisk formgivning och med ett stadigt nätverk av tryckkontakter är Hectornado en given snabb och trygg partner som fixar allt från annonser, trycksaker, logotyp eller hela grafiska profiler. Idag är det flertalet Kungälvsföretagare som har Hectornado som fullservicebyrå vad gäller kommunikation och marknadsföring. Med allt ditt grafiska material samlat hos en leverantör blir det enkelt. Vi håller ordning, arkiverar och gör kontinuerlig backup av allt ditt grafiska material och är alltid endast ett telefonsamtal eller mejl bort. Personligt, snabbt, enkelt och lokalt.
Med ett brett kontaktnät av tryckerier och partners i tryckbranschen har vi alltid rätt priser på foldrar, broschyrer, affischer i storformat, rollups och mycket mer.
Foldrar
Broschyrer
Affischer
Rollups
Kuvert
Annonsproduktion
Illustrationer

Vanliga frågor:

Jadå, det gör vi.
Nej, när vi får en trycksaksförfrågan så hör vi oss för i vårt kontaktnät efter bästa pris och bästa kvalitét. Därefter får ni en offert från oss.
Vi jobbar uteslutande i Adobes program och när det kommer till Grafisk form blir det InDesign, Photoshop och Illustrator.
Absolut, vi har några exempel på det i vår Portfolio.